Horde Zla uz posebnu napomenu pozvale članove na meč protiv Leotara

Susret se igra od 18 sati

Horde Zla uz posebnu napomenu pozvale članove na meč protiv Leotara

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva u petak igraju meč 9. kola Premijer lige protiv Leotara iz Trebinja.

Svakako da je bordo tim favorit, no to će morati da potvrdi i na terenu.

Navijači Sarajeva najavljuju veliku podršku svom timu protiv Trebinjaca kao uvertiru za veliki gradski derbi koji se igra u srijedu na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Sve navijače pozvali su da ponesu zastavu sa ljiljanima.

"U petak naše Sarajevo igra utakmicu protiv Leotara. Obzirom da je ovo posljednja utakmica pred derbi, pozivamo vas da na naše Koševo i naš sjever dođemo u što većem broju kako bismo napravili što bolju atmosferu i na taj način najavili derbi.
NAPOMENA:
Obavezno ponijeti zastavu sa ljiljanima!
SVI NA SJEVER!", stoji u objavi navijača Sarajeva.

Ljiljani su bili u centru pažnje prije desetak dana kada su navijači istu zastavu unijeli na meč BiH - Kuvajt.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tada su redari naredili da se zastave skine, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod javnosti. Na kraju se to ipak nije desilo, a šta će se dešavati na najvećem bh. stadionu po ovom pitanju u petak ostaje nam da vidimo. Delegat ovog meća će biti Damir Šarić iz Tuzle.

Susret Sarajeva i Leotara igra se u petak od 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Politički projekat! Volim Bosnu ali to nema veze sa FKS.
3 7
jassony
BiH je medjunarodno priznata pod zastavom sa ljiljanima i sta je tu sporno, legalna zastava legalne medjunarodno priznate drzave za razliku of genocidne tvorevine i njene plagijat trobojke.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije