Navijači Sarajeva nastavljaju borbu protiv Ajle Alimanović

Novom objavom premotali su film na kraj prošle godine

Navijači Sarajeva nastavljaju borbu protiv Ajle Alimanović

Haris Zilić

Navijači FK Sarajevo nastavljaju borbu protiv direktorice kluba Ajle ALimanović. Nezadovoljni su radom Uprave i iz dana u dana njihova borba postaje sve aktuelnija. Ovaj put su premotali film na kraj prošle godine.

Podsjetili su direktoricu Ajlu ALimanović na obećanje koje je dala sa naglašenim dautmom 29.12. 2022. godine.

"Ako se ne budu vidjeli ozbiljni pomaci, u načinu rada, u zalaganju, rezultatima i načinu ponašanja na terenu, svi trebamo snositi odgovornost, prva ja. Nije se cilj samo kvalifikovati, nego ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare, onda Uprava napolje", citirana je izjava direktorice FK Sarajevo iz obraćanja navijačima na službenoj Youtube stranici Bordo tima koja je bila veoma gledana krajem prošle godine.

Ovaj citat je stavljen i u blizini klupskih prostorija, a također je objavljen na Facebook stranici Udruženja navijača FK Sarajevo - Horde zla.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=196924989747194&set=a.167953345977692[/facebook]

U FK Sarajevo stvari ne idu po planu i pod velikim pritiskom su i sami igrači kao i trener Mirza Varešanović.

Oglasi

Malo su navijači odahnuli nakon prethodnog vikenda i trijumfa u Tuzli protiv Slobode rezultatom 3:2 nakon velikog preokreta i zaostatka od 2:0.

U narednom kolu Premijer lige BiH Sarajevo će na Bilinom polju u Zenici dočekati Slogu iz Doboja u petak 7. aprila sa očetkom u 20 sati.

To će biti lijepa prilika da Bordo tim uveže dva vezana trijumfa kako bi atmosferu još malo popravili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, navijači su nezadovoljni mnogim stavrima, a svakako da jedna od njih i povratak na stadion Koševo na koji još uvijek čekaju jer radovi na novom travnjaku nisu išli u očekivanom smjeru.

Veoma turbulentno je počela 2023. godina za Bordo tim, a po svemu sudeći Horde zla nastavljaju borbu protiv Ajle Alimanović bez obzira kakva situacija bila na terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Vi samo pisete,postavljate parole a nju boli ***** za vas,ona se sprda sa vama,jer vas tretira kao ono **** one narkomane,ovo pisem surovo i ko hoce shvatice,pa gdje su oni navijaci iz vakta brace Pitici,Dzineta i ostalih u to doba,pa oni bi grad prevrnuli i otjerali je za 24 h,a vi samo neke parolice pisete ko djeca
0 2
VozSkroz
koji navijaci? Njih je svako vec zaboravio, sad pisu po youtubu lol! Mozda najbolja stvar koja se mogla desiti Pitarima je da ih bojkotuju ovi fake navijaci, koji uvjek nesto traze, a sami neznaju sta hoce. Cao Cao Mickey Mouse!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi