Novom objavom premotali su film na kraj prošle godine

Navijači Sarajeva nastavljaju borbu protiv Ajle Alimanović

10

Komentari (10)

VozSkroz
koji navijaci? Njih je svako vec zaboravio, sad pisu po youtubu lol! Mozda najbolja stvar koja se mogla desiti Pitarima je da ih bojkotuju ovi fake navijaci, koji uvjek nesto traze, a sami neznaju sta hoce. Cao Cao Mickey Mouse!
pjanke.sa
Ispade Sabrina za Ajlu Laporta hebote zivot….
user1678193389
Ja svaki dan drkam racku na ajlu Alimanović hahahahah
plemic
ajla je prava maćka!!!
user1678193389
Jasta je nema bolje ribe u bih pogotovo među poznatim ljudima ona je 100% najatraktivnija žena sto imamo mi
user1659354598
Vi samo pisete,postavljate parole a nju boli ***** za vas,ona se sprda sa vama,jer vas tretira kao ono **** one narkomane,ovo pisem surovo i ko hoce shvatice,pa gdje su oni navijaci iz vakta brace Pitici,Dzineta i ostalih u to doba,pa oni bi grad prevrnuli i otjerali je za 24 h,a vi samo neke parolice pisete ko djeca
Pametno zboriš, al kad vec pričaš shvati da šta god Horde urade u smislu huliganizma ,tuča ,narušavanja javnog reda i mira dobit će zatvora i prijava ,nije ovo vrjeme staro,ovo je novo doba da čovjeka ne možeš pogledat ružno a da te ne tuzi a kamol kakvu veću pizdariju ili kampanju da napraviš.
BordoBijeli1946
Pa sta joj trebaju uraditi? Prebiti je? Prepadati joj djecu i porodicu? Kakvih morona sve ima...
user1659354598
Pa pravili ste proteste,malo pritiska ,a ne tastatura huligan,niko ne govori da je prebijete,ali da malo vise pritiska,protesta,odlazaka pred prostorije,u Butmir ,nebi se ona vama ovako smijala iza ledja,a ti si jedan glupan i ne znas gdje je lijevo,ko skonta sta pisem njemu je dovoljno
VozSkroz
I ovako tesko naci nekog ko nesto zna, a ovi idioti bi samo tjerali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.