FK Sarajevo poslao poruku navijačima nakon sinoćnjeg debakla

Odlučili se oglasiti

FK Sarajevo poslao poruku navijačima nakon sinoćnjeg debakla

S. Mlaćo
Sarajevo je sinoć upisalo poraz od FK Tuzla City od čak 5:1.

Tuzlaci su održali nogometnu lekciju bordo momcima, te pokazali mnogo više.

Navijači Sarajeva su napunili zapadnu tribinu Bilinog Polja, a najvatreniji su pružali podršku sa sjeverne tribine.

Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi, a zadivljujuće je da su navijači Sarajeva i poslije posljednjeg zvižduka sudije Matea Muse gromoglasno navijali.

Time su pokazali da Dudićevi izabranici imaju njihovu podršku, no jasno je da će morati na narednim utakmicama biti mnogo bolji nego sinoć.

Najteži poraz bordo tima zasjenilo je izdanje navijača sa tribina koji su bodrili tim svih 90 minuta. Hvala vam za...

Posted by FK Sarajevo on Thursday, August 11, 2022
Oglasi

Sada su se oglasili i iz FK Sarajevo.

“Najteži poraz bordo tima zasjenilo je izdanje navijača sa tribina koji su bodrili tim svih 90 minuta. Hvala vam za neizmjernu podršku i na, do sada neviđenim, situacijama na našim terenima. Potrudit ćemo se da opravdamo vaše povjerenje!“, stoji u objavi FK Sarajevo.

Poslije sinoćnjeg meča Feđa Dudić je poslao izvinjenje navijačima bordo kluba.

"Moram da čestitam Tuzla Cityju na potpuno zasluženoj pobjedi, izvinjavam se navijačima za ovo što su večeras doživjeli. Ovo sigurno ne smije da se dešava i voljni momenat mora biti zastupljen do 90 minute", rekao je Dudić te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo biti sabrani i preuzeti odgovornost kada se izgubi, ja sam najodgovorniji, nije bilo energije. Koristio sam 16 igrača, samo tri mogu dobiti prolaznu ocjenu. Danas sve što smo napravili promjene nismo ništa napravili, ali to ćemo ostaviti za svlačionicu."

Naredni ispid za Bordo momke je u nedjelju od 17:30 na stadionu u Doboju kod Kaknja protiv Igmana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Pa kada si ti kriv Dudicu i sam kažes onda napusti FK Sarajevo šta čes nam kada neznas.Nismo mi Travnik pa da nama prosipas šuplju nekad ide nekad ne ide to zaboravi.Nama trebaju titule , kup , Evropa , a ne ŠUPLJA odlazi ako neznaš.
3 10
Fareus1921
Sarajevo kad god izgubi ide neko oglašavanje hahahahahahhaha
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi