Juniorski reprezentativac dobio brojne pohvale

Obući se hrabri potez sa velikom nadom bordo kluba itekako isplatio

9

Komentari (9)

789012455
Bravo mali ,samo jako !
pjanke.sa
Imao je par gresaka, ali sve u svemu solidna osmica za malog. Bravo! Samo nastaviti i dalje. Dovesti 1-2 jos igraca iz juniora i gurnuti ih. Lemadzema mali igra odlicno pa Alisah, pa Bijelonja; treba nam dodatni napadac da moze Merso u zasluzenu penziju!
user1571956549
Dogodine u ligu prvaka.. hahahahahahaa
Starigrad01
Rekoh ja poslije Sloge.Rastjerati ovu bagru i dati što više prilike juniorima.Momci će ginuti za klub a znaju igrati lopte.Rezultati bi došli vrlo,vrlo brzo.
pjanke.sa
@Starigrad01 ja isto mislim. Doduse ne mozes uzeti juniore samo tako ali neka zdravija kombinacija od ove bi bila bolja.
plemic
nevjerovatno, senzacionalno ... torpedaši savladali seoski tim koji ima više nogometaš no selo stanovnika.
rabodimis
Kojim onda cudom prave bolju atmosferu nego vi ? Kako ih se skupi vise nego vas ? Jel te i malo stid na tako jadan i primitivni nacin pokusavat ponizavat i podcjenjivat ljude ? Fin tim imaju, dobre utakmice igraju, kulturni i sportski nastrojeni ljudi.. Jesil to zavidan il si samo domaci obicni papak pa te karakter ponio ?
pjanke.sa
@rabodimis a ne bolan oni su sampioni svemira, skupina nacionalista koja je pocela i svoje da vrijedja zato sto su se digli kao da su Real Madrid a ustvari su mali Zrinjski nastao pojavom nacionalista u Hercegovini poslije agresije na Bosnu i Hercegovinu 1995. godine. Zao mi ih je bolan mozes misliti koliko to boli, igraju fino pobjedjuju a nikad nece biti veci tim od Sarajeva, Zelje, Veleza, Slobode, Borca i dalje da ne nabrajam…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.