20

Komentari (20)

inoxsteel
Po naslovima ovog portala sarajevo se lagano prošetava ligom hahahahahaha
1921_1987
Inače ova ekipa je poznata po plaćanju transfera. U ovoj sezoni doveli 30-tak igrača sve besplatno i na posudu al ce samo mitomanima platiti milionsko obeštećenje Hahahahahahahahahahahahahaha
nakopitam
@Ecosport @SamoSiroki @Realist @nicaze15 I ostali mnogobrojni pametnjakovici.. PRVO-Naucite sta znaci rijec MILIONSKI! Evo da vam pomognem-to znaci transfer vrijedan 1 milion ili vise maraka!!!!! DRUGO-sta je tu cudno ako Sarajevo za Ikica dobije vise od miliona kada se zna da je Ikic uz Dizdarevica bio najbolji igrac Sarajeva u protekloj polusezoni a SARAJEVO JE JEDINI KLUB IZ BiH koji ima bilo kakvu reputaciju u Evropi i JEDINI KLUB IZ BiH KOJI MOZE PRODAVATI I KOJI PRODAJE IGRACE ZA MILIONSKE CIFRE... Uskoro ce to vjerovatno postati i grinjski, a svi ostali klubovi zajedno ne mogu zaraditi na transferima kao Sarajevo. Razlog je jednostavan-MALI STE, PREMALI!!!!!
Ecosport
Sačuvat ćemo ovaj komentar, pa ćemo vidjeti za koliko će ga prodati ako ga prodaju. Pusti šuplju, kakvi milionski, ne prdi bezveze.
Ecosport
Kakvo ba milionsko, jeste li vi dobri?
burazengija
Uranija
Moš misliti Ivan Ikić je “Croatian”! Teško je tebi misliti
burazengija
Kako ti kazes druze (Y) :)
SamoSiroki
Ovo milionsko obeštećenje, smiješno.. Šuplja
Uranija
popij nešto za smirenje i marš na spavanje
789012455
Ovde nema izgleda sportskog cilja ,samo zarada lična ...ne zanima me vise nista ,teska sramota !
Realist
Goleno je klub na svojoj službenoj stranici napisao: milionsko obestečenje. Pa takva glupost nema ni u Africi
ned.hz
Najjači smo najjači, nek crknu dušmani, moSa rajvoSa!!!!
StarMo1905
Vidili smo danas sve hahaha, 25.2. ko plitak potok
Vidili???? Plitak mozak muđunožac '93. Nastali na otetom i prokletom, uzp gamadi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.