Veliki problem za FK Sarajevo pred naredno kolo

Poraz na Pecari koštao je mnogo bordo tim

Veliki problem za FK Sarajevo pred naredno kolo

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva u posljednji dio prvenstva ući će sa prvog mjesta.

Bordo tim je jučer poražen od Širokog Brijega na Pecari 1:0, a u 23. kolu snage će odmjeriti protiv posljednjeplasirane ekipe na tabeli FK Krupa.

To je već poznato s obzirom da se situacija ne može promijeniti poslije dvije današnje utakmice, a već sada je jasno da će Vinko Marinović imati problema sa igračkom kadrom.

Zbog tri žuta kartona Marinović koji nije vodio ekipu u posljednja dva meča neće moći računati na Harisa Handžića, Amera Dupovca, Krstu Velkoskog i Selmira Pidru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani Krupa će biti bez Stojana Maksimovića i Nikole Mandića.

Sarajevo trenutno ima pet bodova prednosti nad NK Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Bez Tatara i Rahmanovića Sarajevo se može boriti sa Krupom za opstanak! Ove će godine naše Sarajevo zijaniti titulu u trećem krugu ! Glavni krivac za to je lopovska uprava koja je prodala najbolje što Sarajevo ima i otjerala najboljeg trenera na Balkanu- Husrefa Musemića! Uprava napoljeee! Marinović MARŠ u pm. !
4 17
Paradajz
Kakav ba problem Velkoski kad ne igra to je pojačanje za Sarajevo
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi