Dinamovac uskoro potpisuje za FK Sarajevo - Odala ga objava na Instagramu?

Krdžalić objavio fotografiju iz glavnog grada naše zemlje

Dinamovac uskoro potpisuje za FK Sarajevo - Odala ga objava na Instagramu?

Esmer Oštraković

FK Sarajevo očito ima velike planove u drugom dijelu sezone, te se već početkom januara ozbiljno radi na sklapanju ekipe.

Kao što smo ranije pisali mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Anes Krdžalić trebao bi postati novo ime u ekipi sa Koševa, a sada je cijela stvar dobila još više na težini.

Naime, Kržalić je kasno večeras objavio fotografiju iz Sarajeva i predpostavlja se da će već sutra biti predstavljen kao novi igrač ovog kluba.

Osim toga podijelio je i objavu jedne od navijačkih stranica FK Sarajevo, te ukoliko je vjerovati tome praktično više nije pitanje da li će potpisati za ovaj klub.

Krdžalić objavio story iz Sarajeva.

Najveći fokus na veznom redu

Simon Rožman i Senijad Ibričić su očito detektovali da je najveći problem u ekipi taj vezni dio.

Do sada su vezni red pojačali Marko Matanović i Eldar Mehmedović, a sada će očito dres Sarajeva zadužiti i Anes Krdžalić.

Oglasi

Ovaj mladi reprezentativac BiH je ugovorom vezan za Dinamo pa ostaje da se vidi kakvu vrsta dogovora je Bordo klub postigao sa Modrim.

Dodajmo i to da je prvi dio sezone Kržalić proveo na posudbi u Lokomotivi iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krdžalić je igrao u omladinskim selekcijama Dinama, ali je nakon raskida ugovora otišao u Kustošiju koja ga je zatim proslijedila na posudbi Olimpiji iz Ljubljane.

Defanizvno orijentisani veznjak je jedan od najvećih talenata bh. fudbala, još uvijek nije napunio ni 20 godina te se od njega u budućnosti očekuju velike stvari.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Iz najveceg hrvatskog u najveci bosanskohercegovacki klub. Sretno momak.
4 1
velez mo
EKSKLUZIVNO.Nikola Nikic novi trener Fk Zeljeznicar.Danas predstavljanje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi