Krste Velkoski fotografijama s grčke plaže "bacio u trans" navijače FK Sarajevo

Pokazao koliko voli klub s Koševa

Krste Velkoski fotografijama s grčke plaže "bacio u trans" navijače FK Sarajevo

Endin Čaušević

Krste Velkoski nalazi se trenutno na odmoru u Grčkoj što je otkrio svojim objavama na Instagramu, a jutros je "bacio u trans" navijače Sarajeva fotografijom s plaže kojom je pokazao koliko voli klub s Koševa.

Velkoski je u dva navrata nosio dres Sarajeva i bio je i kapiten ovog kluba, te je svojim igrama ostavio dubok trag i ostao u dobrom sjećanju navijačima.

Iskusni 36-godišnji napadač u Sarajevo je prvi put stigao početkom 2014. godine iz Rabotničkog, te je proveo na Koševu dvije godine prije odlaska u Južnu Koreju gdje je igrao za Incheon United.

Velkoski je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača koji nisu krili oduševljenje kada se on samo godinu dana kasnije ponovo vratio u ovaj klub.

Nakon povratka na Koševo iskusni napadač je u dresu Sarajeva igrao narednih pet sezona, a bh. klub napustio je na ljeto 2022. godine.

Velkoski se tada vratio u Rabotnički u kojem je i ponikao, a početkom ove godine potpisao je za Makedoniju. Iskusni napadač se trenutno nalazi na odmoru, te je našao način kako da ponovo bude glavna tema navijača Sarajeva.

Oglasi

Otkrio je da odmor provodi u Grčkoj, te je jutros na Instagramu objavio nekoliko fotografija s plaže.

Navijači Sarajeva su to s oduševljenjem ispratili jer je Velkoski pozirao u dresu bordo kluba, a uz dvije fotografije u dresu kluba s Koševa objavio je i pjesmu "Sarajevo ljubavi moja".

To dovoljno govori koliko povremeni reprezentativac Sjeverne Makedonije voli Sarajevo i klub u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velkoski je u februaru proslavio svoj 36. rođendan i u minuloj sezoni upisao je 28 nastupa za Rabotnički i Makedoniju, te je uspio postići četiri gola i dodati pet asistencija u prvenstvu.

U dresu reprezentacije Sjeverne Makedonije odigrao je 12 utakmica, ali već neko vrijeme nije bio na spisku selektora ove selekcije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

iznogood
Krle kapiten!!!
2 0
Ecosport
Hoće l' ovo i njega vratiti kao jedno od najvećih pojačanja?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi