Velkoski o incidentu u Butmiru, te zaostalim platama

Ističe da se nadaju trofeju Kupa

Velkoski o incidentu u Butmiru, te zaostalim platama

S. Mlaćo
FK Sarajevo ove sezone neće slaviti naslov prvaka, a bordo momcima sutra preostaje finalni meč Kupa naše zemlje protiv Borca.

Jučer se na treningu prvog tima desio težak incident u kojem je grupa navijača na Trening kampu Butmiru napala nogometaše. Dušan Hodžić je zadobio udarac, te odmah i napustio glavni bh. grad, a danas je održana press konferencija tima sa Koševa.

Medijima su se obratili čelnici kluba, a kraj njih su bili i prvotimci Krste Velkoski, Amer Dupovac i Vladan Kovačević.  Medijima se na kraju obratio Velkoski.

Govorilo se o incidentu koji se jučer desio.

“Desio se upad, imali smo razgovor sa grupom navijača i sve smo riješili. Nije bilo nešto previše. Nije bilo ništa strašno“, kazao je Krste Velkoski, te smirio situaciju.

Šta očekivati sutra?

“Mi smo zaduženi samo za teren, naravno da atmosfera nije sjajna nakon izgubljene titule. Sutra imamo mogućnost da popravimo stvari na neki način, da odigramo najbolje što možemo i osvojimo Kup“.

Da li je kašnjenje plata uticalo na ekipu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Svi koji radimo nebitno u čemu želimo da je plata prvog. Nije prvi put da kasni, kada smo osvojili duplu krunu kasnilo je tri-četiri mjeseca, ali skupili smo se i odigrali do kraja. Dobili smo na kraju plate, te premije. Sada će isto biti“.

Nogometaši Sarajeva su zatim napustili press konferenciju kako bi se priključili ekipi za sutrašnji meč koji se igra u Trening centru NS BiH u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lavillenie
Izgube titulu izgubice i kup akoBogda usrali cijelu sezonu evo stadion im nesta zeznuli i povrh svega fasuju i jos 2 dana se prica o njima i danas daju neke izjave a jes vas Kinez s**** hahahahahahha
7 13
BlueBoys
Krste imas krstasti sarafciger za posudit?
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi