Očekuje ih borba za prvaka u Bugarskoj

Dvojac napustio FK Sarajevo, vraća se Hodžić?

2

Komentari (2)

plemic
tako rade u dobro organiziranom klubu, tako pišu pristrasni novinari, a ovako jedan ozbiljan i nepristrasan novinar komentira situaciju u tom klubu: :Kada je Vincent Tan u decembru 2013. godine postao prvi ozbiljniji investitor u bh. fudbal, Zrinjski je na kontu imao dvije premijerligaške titule, a Sarajevo jednu. Zrinjski je danas na putu prema osmoj i gotovo je izvjesno da će je rutinski osvojiti, a Sarajevo ima četiri. Navijači su tada maštali o dominaciji domaćim fudbalom, o tome da će postati nalik na jednog hrvatskog velikana. Želja im se tek dopola ostvarila, jer Sarajevo zaista sve više liči na jednog hrvatskog velikana. Samo je u pitanju Hajduk, a ne Dinamo. Za to vrijeme dobila je i Premijer liga BiH svoju light verziju Dinama. Zove se Zrinjski.
Nasisaš se kite i ti i židovska plastika svinjski i Dinamo i Hajduk. Dobit ćete vi ono što vam je i veliki Josip Broz Tito dao, jednu veliku kitu, pa da opet glođete negdje u kamenjaru 50 godina. Ovo je BH portal, a ti čistaču tuđih ćenifa idi na croatske portale, pa tamo mlati, ako smiješ naravno. Mrš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.