Čirjak se pridružio pripremama Sarajeva

U Međugorju

Čirjak se pridružio pripremama Sarajeva

H. Zilić

FK Sarajevo trenutno se nalazi na pripremama u Međugorju. Izabranici Mirze Varešanovića vrijedno treniraju, a danas je ekipa kompletirana.

Timu se pridružio veznjak Frane Ćirjak koji je zbog viroze propustio početak prirpema u Međugorju.

U Međugorju Bordo tim je dočekala kiša, ali to nije pokvarilo planove Mirze Varešanovića i njegovih izabranika.

Igrači su odlično trenirali, a već ovaj vikend ih očekuje i prva prirpemna utakmica.

U subotu će FK Sarajevo odigrati pripremni duel protiv ekipe Međugorja.

Šef struke, Mirza Varešanović, na pripreme je poveo 27 fudbalera, dok su Mersudin Ahmetović i Asmir Suljić, ostali u Sarajevu gdje će trenirati individualno dok se ne riješi njihov status.

Oglasi

"Mersudin Ahmetović i Asmir Suljić ostali su u Sarajevu gdje će trenirati individualno dok se ne riješi njihov status", istakli su ranije iz Sarajeva.

Na pripremama u Međugorju se nalaze: Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović, Arman Šutković, Andrej Đokanović, Frane Čirjak, Dal Varešanović, Almedin Ziljkić, Renan Oliveira, Ilija Martinović, Giorgi Guliashvili, Avdija Vršajević, Enedin Mulalić, Hamza Čataković, Daniel Avramovski, Adnan Džafić, Ivan Ikić, Slaviša Radović, Nemanja Tomašević, Musa Muhammed, Mirza Mustafić, Đani Salčin, Tarik Ramić, Muharem Trako, Haris Ališah, Irfan Ramić, Bakir Nurković i Nidal Čelik.

Ekipa će se nakon obavljenih priprema u Međugorju kratko vratiti u Sarajevo nakon čega je 30. januara planiran odlazak na glavni dio priprema u Antaliju“, istakli su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema nezvaničnim informacijama u FK Sarajevo očekuju još dvojicu novajlija, a jedno od pojačanja će biti na stoperskoj poziciji.

Posljednje dosadašnje pojačanje je Gruzijac Giorgi Guliashvili.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Odveli ih nasi eksperti u Medjugorje da tamo dizu tegove u hotelskoj teretani. BRAVO STRUCNJACI!!!
1 4
nakopitam
@pjanke.sa Objasni ljudima siruaciju. Je li ti dao runda-brunda kiflu ili nije?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi