6

Komentari (6)

nakopitam
@pjanke.sa Objasni ljudima siruaciju. Je li ti dao runda-brunda kiflu ili nije?
nakopitam
Odveli ih nasi eksperti u Medjugorje da tamo dizu tegove u hotelskoj teretani. BRAVO STRUCNJACI!!!
rabodimis
Ne bih da se petljam nesto al zar svake godine nije ista il slicna procedura ?? Ovo ti je ko da kazes voda je mokra, bravo strucnjaci.. De se malo skoncetrisi, ne mogu bit krivi za sve moguce to je ludost.. Bojkot je zbog odredjenih stvari i to postujem.. Al ovo je pretjerivanje.. prelazi sve granice.. Ljut jesam al ja i dalje volim Sarajevo, zelim bolje, zelim rjesenja... Ne dolaze u obzir nikakvi ratovi, medjusobna prepucavanja.. Skoncetrisi se malo ko ti je najdrazi..
pjanke.sa
@rabodimis ovaj tenkre je ocito jedan od „navijaca“ koje vise ne placa klub da bi navijali, pa sta ce jadan, mora negdje frustraciju svoju izbaciti. Ustvari to nisu ljudi koji vole Sarajevo, to su placenici i pisu sta im se kaze. Odavno na ignore treba staviti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti