9

Komentari (9)

user1674297497
Zašto je odbrana problem, Serbecic,Martinovic Anicic se vratio, Musa da ostane, Radovic,Tomasevica nw bih i par ovih iz akademije
omer
Lose ti je opravdanje za ovaj poraz. Bolje reci da vas je Igman nadigrao u svim segmentima igre. A nije vam prvi put da gubite od njih. Nadigrali su vas i u prvom djelu sezone u Kaknju sa 2:0 cime su dokazali da se mogu nositi s vama iako su novajlije u ligi.
Kockoglavi
Tvoj poraz ubleho, tj tvoja prodaja utakmice. ODLAZI STOKO POKVARENA
user1680563303
..Silni novac zvucna imena.....Hahahaha...
Skender
Pod hitno dovesti ozbiljnog golmana koji ce nesto i odbraniti. Ove nase poslati u Hadzice ili Vogoscu da se kale. Iz Igmana dovest beka Durakovica i napadaca Ramica. A mogao bi se i Hebibovic vratiti. A treba se sa nekoliko igraca oprostiti: Cirjak, golmani, Ramic i jos dva-tri iz odbrane.
pjanke.sa
Zvog ovoga za Hebibovica, jezik pregrizo.
daske06
Šefe svaka čast, aBd sljedeće sezone sa boljom odbranom napadamo titulu. (naravno ako najbolji igrač lige Miloš Gigović ne stane na travu ????????????????)
DOKTOR_GAZ_
Mirza MAJSTORE, spasio si SEZONU..kapa dole!!
Huka sa Tušnja
Bogami se ti Varesanovicu danas dobro opari!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.