Varešanović: Igrači su već bili na odmoru, to je naš mentalitet...

Sretan što je ekipa ispunila cilj ove sezone

Varešanović: Igrači su već bili na odmoru, to je naš mentalitet...

S. Mlaćo
Sarajevo je sasvim neočekivano poraženo na svom terenu od Igmana.

Bilo je 4:2 za goste, te je bordo tim završio na četvrtom mjestu.

Svoje viđenje meča dao je šef struke bordo tima Mirza Varešanović.

“Teška sezona je iza nas. Imali smo veliki stres, svaku utakmicu. Nastojali smo da izborimo Evropu, a danas je bila teška utakmica. Došlo je do opuštanja, iako smo utakmicu otvorili na najbolji način.

Nije bilo agresivnosti, nismo ništa ni mogli očekivati. Mi smo naš cilj ostvarili, ali ovakve utakmice bez agresivnosti i bez discipline su nedopustive“, rekao je Varešanović u prvom obraćanju.

Da li ste već razmišljali o deficitarnim pozicijama?

Oglasi

“Već odavno razmišljamo o tome. Sada ćemo o tome, ove sedmice... Rekao sam već na press konferenciji o tome, imamo problema u zadnjoj liniji i tu će biti fokus“.

Neozbiljnost igrača.

Igrači su već bili na odmoru... To je tako, veliki je stres bio. Znate kakva je bila situacija, trebali smo udariti pečat danas. Nema laganih utakmica, nema laganih protivnika, ali to je naš mentalitet“, dodao je Varešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockoglavi
Tvoj poraz ubleho, tj tvoja prodaja utakmice. ODLAZI STOKO POKVARENA
2 6
daske06
Šefe svaka čast, aBd sljedeće sezone sa boljom odbranom napadamo titulu. (naravno ako najbolji igrač lige Miloš Gigović ne stane na travu ????????????????)
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi