Nema odmora za izabranike Feđe Dudića: FK Sarajevo dogovorio novu prijateljsku utakmicu

Gostuju kod niželigaša

Nema odmora za izabranike Feđe Dudića: FK Sarajevo dogovorio novu prijateljsku utakmicu · Saznajemo

E. Oštraković

Nogometaši Sarajeva trenutno su lideri na tabeli u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tim koji s klupe predovid Feđa Dudić ostvario je četiri pobjede, te upisao dva remija i dva poraza u osam odigranih utakmica.

Nakon dosadašnjih utakmica Sarajevo ima 14 osvojenih bodova, što je jedan više od drugoplasirane Tuzla City.

Ipak, ono što ne ide u korist ekipi Sarajeva jeste to što imaju dvije utakmice više od Tuzla Cityja, te će teško zadržati prvo mjesto nakon što Tuzlaci odigraju zaostale utakmice.

Dudić je svjestan da njegova ekipa igra dosta promjenjivo, te svaku priliku koristi za dodatno uigravanje ekipe.

Tako će biti i kada nastupi reprezentativna pauza, jer nogometaši Sarajeva neće imati previše vremena za odmor.

Oglasi

Naime, kako saznajemo, oni će na teren kako nam je rečeno 21.09. kada će odigrati prijateljsku utakmicu kako bi spremni dočekali nastavak prvenstva.

"Oni sigurno dolaze. Sve je dogovoreno, jedino još uvijek nismo utvrdili tačnu satnicu, ali vjerujem da će to biti 21.09. u 16 sati. Velika nam je čast da ćemo imati priliku ugostiti jedan veliki klub kakav je FK Sarajevo", rekao je Senad Memić, predsjednik NK Mladost Malešići.

Protivnik će biti ekipa Mladosti iz Malešića, koja je član Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predstavnici Mladosti su prije nekoliko dana bili gosti FK Sarajevo i direktorice ovog kluba, Ajle Alimanović, te su kako saznajemo dogovorili dolazak u Malešiće ekipe Sarajeva.

Sigurno je da se u ovom malom mjestu pored Gračanice sprema istinski spektakl, te da će tribine stadiona biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...samo uigravaj,nego sta...kako bi igrali u EPL gdje je utakmica visokog nivoa svaki 3.dan...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi