Ševelja i Lazića "registracija" ostavlja u Sarajevu

Neće igrati protiv Moldavaca

Ševelja i Lazića "registracija" ostavlja u Sarajevu

E. Škorić

FK Sarajevo neće biti kompletan na gostovanju u Moldaviji u četvrtak.

FK Sarajevo neće biti kompletan na gostovanju u Moldaviji u četvrtak.

Bordo tim će u četvrtak od 19 sati gostovati moldavskom Milsamiju na startu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a trener Goran Sablić neće moći da računa na sve igrače.

Darko Lazić, koji se nedavno vratio u klub, zatim Vicko Ševelj, koji je stigao iz Hajduka ovog ljeta, nisu registrovani i morat će da propuste duele sa Moldavcima. Takođe, izvjesno je da ni Adukor neće imati pravo nastupa u četvrtak.

Trener Goran Sablić će voditi ekipu s klupe, ali s obzirom da još nije registrovan, sve su prilike da će biti tamo u nekom drugom svojstvu, a ne kao šef stručnog štaba. Ali kako god, on će biti prisutan na terenu i svakako će to biti dobro za ekipu Sarajeva.

Revanš susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat će se 15. jula s početkom u 21 sat.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prijavljeni igrači Sarajeva za meč u četvrtak:

Šahinović, Kanurić, Dizdarević, Pidro, Dupovac, Šabanović, Bešić, Hebibović, Đokanović, Islamović, Trako, Konjalić, Imamović, Kurdić, Ahmetović, K. Velkoski, Cmiljanić, Dervišagić, Mešić, Resić, Fanimo, Oremuš, Ramić, Varešanović, Hodžić, Salčin, Jukić, Sušić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rivaldo
Joj amaterizma tito dragi. I kazu nam, napredovali? Najboje rjesenje je ligu proglasiti amaterskom. Neka igraci rade negdje i neka se rekreativno bave fudbalom. Ovo sad sto imamo je dno dna.
7 2
Husrefbeg22
Kako Borac registrova Zivkovica a Sarajevo ne moze Sevelja i Lazica.? Radnik i Sloboda duzni i Bogu i narodu pa dovode i registruju igrace??? Jeli to prema FK Sarajevo poseban tretman Porezne uprave?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi