15

Komentari (15)

adosar
Gospoda bili, gospoda i ostali...
E.Car
A da su vam otkinuli bod ili pobjedili vidio bih kako bi ih ispratili!!!! Bit će prilike, inshallah!!!
Baho
kmeee kmeee kmeee
user1659241686
Sve čestitke igračima i treneru Sloge
789012455
Bravo svaka cast !
SarajFK
Tako treba. Biti primjer ostalima
malibega
Bravo za raju s istoka. Ovo je pravi primjer kako se odnosi prema protivničkoj ekipi koja je došla da igra fudbal, a ne da se valja i provocira.
pjanke.sa
@malibega isto sam pomislio, kako su pozrtvovani, nisu se valjali i kako igraju fudbal. Osvjezenje u ligi. Nadam se da ce tako i ostat.
pjanke.sa
Ne trebaju nam ratne pjesme na tribinama!!! Ako zelimo da od Sarajeva napravimo jos veci klub, moramo se kaniti politike i kakvih branioca i pjesama iz 93‘. Veliki klubovi i ozbiljni navijaci idu naprijed, ne vracaju se nazad!!! Naprijed moje Sarajvoooooooo
pitariistok
Ja te cijenim pravo...ali iskreno ne slazem se sa tobom u ovome. Ima nas koji smo u Sarajevu konkretno "zijanili" pravo dosta familije,ima raje kojoj je loza prekinuta gotovo,imas ljudi po cijeloj Bosni i Hercegovini (a znas sta se desavalo po Prijedoru,Srebrenici,Foci,Zvorniku,Visegradu valjda...) koji su izgubili po 30 clanova porodice...i sad je kao lose spomenuti BRANIOCE DRZAVE zbog kojih smo zivi sada. Treba brate biti ponosan na te ljude. Ne treba nikakve ratne pjesme to se slazem...ali imena branioca drzave ne smijemo zaboravljati.
pjanke.sa
@pitariistok ja sam brate bio u ratu, vjerovatno kao i ti znam tacno o cemu govoris. O borcima naravno da trebamo voditi racuna i podrzavati ih u slakom pogledu, ali retne pjesme nas samo vracaju unazad, necemo daleko tako doci nigdje. znam ja da ce mnogima zasmetati ovo sto sam napisao, ali mnogi ce i shvatiti sta sam htio da kazem. Borcima treba dati slobodan ulaz na stadion ali navijacke pjesme ocistiti od politike, nacionalizma i rasizma!
Dragan_B
koje pjesme su bile u pitanju ?
Baho
Bio si u ratu kazes, al po tvojoj prici, ne znam samo na cijoj strani. Ratne pjesme? Velicanje ratnih zlocinaca i fasizam po zabitima u BiH ti ne smeta ali velicanje branioca Sarajeva ti para usi? Haj ti lagano u BL pa izvadi clansku. Ako je vec nemas. Mnoci ce shvatiti sta sam htio da kazem ;)
Starigrad01
BRAVO BORDO MOMCI, BRAVOOOO BORDOOOOO NAVIJAČIIIII. Š A M P I O N I.
Edin Merlin
Gospoda bili i ostali za razliku od *****ko četnićkih fašista iz Lištice,Zapadnog Mostara i Banja Luke !!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.