Gospodski potez navijača Sarajeva za igrače Sloge, a tek onda je počela fešta na stadionu

Na kraju meča na Koševu

Gospodski potez navijača Sarajeva za igrače Sloge, a tek onda je počela fešta na stadionu

E. Čaušević

Sarajevo je večeras na svom terenu pobijedilo Slogu iz Doboja sa 4:2 u meču 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na Koševu smo gledali zaista jako dobru utakmicu u kojoj je Sloga pružila itekako jak otpor Sarajevu, ali nisu mogli izbjeći poraz.

Sloga je vodila od treće minute utakmice, ali je Sarajevo do kraja došlo do preokreta i zasluženo slavilo sa 4:2.

Nakon meča gledali smo i sjajne scene na tribinama. Navijači Sarajeva su aplauzima pozdravili prvo igrače Slobe, a zatim su velike ovacije dobili Feđa Dudić i Emir Hadžić dok su izlazili s terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, prava fešta nastala je tek kada su igrači Sarajeva krenuli do sjeverne tribine prema tunelu, a kakva ludnica je bila na Koševu pogledajte u videu ispod.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ne trebaju nam ratne pjesme na tribinama!!! Ako zelimo da od Sarajeva napravimo jos veci klub, moramo se kaniti politike i kakvih branioca i pjesama iz 93‘. Veliki klubovi i ozbiljni navijaci idu naprijed, ne vracaju se nazad!!! Naprijed moje Sarajvoooooooo
12 2
malibega
Bravo za raju s istoka. Ovo je pravi primjer kako se odnosi prema protivničkoj ekipi koja je došla da igra fudbal, a ne da se valja i provocira.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi