Horde zla zapjevale na Mokrom Docu, pa istakle zastavu koja budi emocije u cijelom svijetu
Foto: K. Dedić

Podrška za narod Palestine

Horde zla zapjevale na Mokrom Docu, pa istakle zastavu koja budi emocije u cijelom svijetu

Eldar Ganibegović

Horde zla na startu utakmice Posušje - Sarajevo ušle su na tribine Mokrog Doca. Zapjevali su, pa istakli zastavu koja budi emocije u cijelom svijetu.

U terminu od 20:45 počela je druga utakmica 14. kola Premijer lige BiH. Posušje dočekuje Sarajevo, a nakon 25 minuta igre rezultat je 0:0.

Stadionom se ori pjesma gostujućih navijača. Horde zla su u lijepom broju stigle u Hercegovinu i pružaju podršku svom timu.

Osim toga, među pristalicama navijača Sarajeva istaknuta je i zastava države Palestine. Poznato je kroz kakvu torturu prolazi narod Gaze i navijači bh. velikana ovim gestom dali su podršku Palestincima.

Podsjetimo, već na samom startu utakmice domaći tim zadesio je veliki problem. Povredu je doživio jedan igrač domaćeg tima i završio vjerovatno i polusezonu, a Karačić je odmah morao reagovati izmjenom.

Oglasi

Sastavi za meč HŠK Posušje - FK Sarajevo

Kada je domaći tim u pitanju, Branko Karačić se odlučio za sljedećih 11 igrača: Kolić, Vrgoč, Kamenar, Mandić, Begić, Erick, Marić, Maglica, Babić, Lučić, Boba.

Na klupi za rezerve ostali su: Bećak, Galić, Bekavac, Petrović, Brković, Rozić, Krišto, Stapić, Bešlić, Jandrek, Jenjić.

Simon Rožman od prve minute na teren je poslao sastav: Šahinović, Oliveira, Penaranda, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Aničić, Đuričković, Buljubašić, Mustafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klupa Sarajeva izgleda ovako: Rogić, Trako, Čataković, Vrančić, Kyeremeh, Ališah, Soldo, Avramovski, Mulalić, Pločo, Ziljkić.

Dakle, Simon Rožman odlučio je da na klupi ostavi reprezentativca BiH Almedina Ziljkića, što je zbog njegove forme donekle (ne)očekivana odluka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1657879699
Aloo sto sad nista ne pišete kakav je ovo lopovluk u posusju kad se sudi za Sarajevo niko nista sramota ste
6 3
BosanskaSvedska
Kakav je ovo travnjak? Kuku
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi