9

Komentari (9)

velaMo
Savladale su me emocije tako da ne mogu ništa reći?
Kakaks
MosaNjazri
To izaziva emocije samo kod vas,hajvaniiiiii
Shaba
Travnjak = korida cevljanovici Tenzija= finale copa libertadores Sreca u nesreci= da se nije povrijedilo jos igraca s obzirom na teren i klizanje Penaranda=sifra 100% Igra= hrkljus Sudjenje mogo je dosudit jedno dva faula vise za posusje Faul kod gola, bio 100% jedan igrac ga gurno s ledja na ovog pa ona i ovaj drugi Sve u svemu show Igracu posusja brz oporavak strasno kako se covjek povrijedi na bezveze situaciji
user1657879699
Aloo sto sad nista ne pišete kakav je ovo lopovluk u posusju kad se sudi za Sarajevo niko nista sramota ste
Drakula
A sta se sudi? Obrazlozi. 2 faula posusja jesi ti dobar u glavu. Svaki kontakt igraca Sarajeva po tebi faul. Ovo sto im sudi ko faul ne bi sudilo ni u trecoj estonskoj kamoli negdje drugo.
Chwilla
Crveni ko kuca za Sarajevo!
Pajkan
BosanskaSvedska
Kakav je ovo travnjak? Kuku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti