4

Komentari (4)

nakopitam
Sarajevo bi trebalo otvoriti ONLY FANS stranicu sa mirvah i ajlah. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA
Brazuka
A da malo sjasete sa fk sarajevo? Nema smisla ljudi zaista. Svaki dan neki članci i pljuvanjem o klubu. Zašto? Pozadina je?
nakopitam
Zasto je pisanje cinjenica i istine pljuvanje? Meni smeta sto ne pisu vise jer imaju mnogo materijala. I SMETA MI STO OD DRUGIH MANJIH KLUBOVA, POPUT SKRETNICARA, SVE KRIJU I POKUSAVAJU SVE NJIHOVE GLUPOSTI PRETVORITI U NESTO VELIKO I POZITIVNO!
E.Car
Baš ste bitni, vidi se po komentarima niko vas ne uzima za ozbiljno pa ni komentar da ostavi. @nakopitam skrenem ti svaku noć do seke neka ona bude zadovoljna kad vec ti nisi i kaze mi da sam bolji od tvog najboljeg druga!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.