Oglasili se iz FK Sarajevo: Nismo zaprimili zvaničnu odluku N/FSBiH
Propust je, dakle, napravio N/FSBiH koji još uvijek nije obavijestio FK Sarajevo o odluci Takmičarske komisije.

Nastavak zbunjujuće situacije

Oglasili se iz FK Sarajevo: Nismo zaprimili zvaničnu odluku N/FSBiH

Eldar Ganibegović

Danas je u podnevnim satima za SportSport.ba iz Takmičarske komisije N/FSBiH potvrđena odluka da se utakmice Sarajevo - Zrinjski i Sarajevo - Željezničar igraju bez publike.

"Donijeli smo tu odluku na prijedlog Komiteta za bezbjednost", potvrđeno nam je iz Takmičarske komisije N/FSBiH.

Međutim, do prije otprilike sat vremena nije došlo do zvanične potvrde niti od strane N/FSBiH, niti od strane FK Sarajevo.

Štaviše, na profilima FK Sarajevo na društvenim mrežama i dalje je stojala objava u kojoj se navijačima pojašnjava kako mogu doći do karata za meč protiv Zrinjskog koji se igra u nedjelju na stadionu Rođeni.

Nakon članka koji je objavio SportSport.ba o ovoj zbunjujućoj situaciji gdje se ne oglašava niti Savez niti klub, FK Sarajevo je odlučio da se oglasi.

Oglasi

"Povodom informacija koje su se pojavile u medijima u vezi sa zabranom prisustva gledalaca na predstojeće dvije prvenstvene utakmice, FK Sarajevo obavještava navijače i javnost da još uvijek nismo zaprimili nikakvu zvaničnu odluku N/FSBiH", stoji u Instagram storyju kluba s Koševa.

Opis nije dostupan.

"Čim bude poznato više informacija vezanih za odigravanje spomenutih utakmica, klub će blagovremeno upoznati navijače s istim", piše na drugom. 

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica Sarajevo - Željezničar bi se trebala igrati osmog marta u Trening centru N/FSBiH u Zenici, a radi se o zaostaloj utakmici 18. kola koja je trebala biti odigrana jesenas.

Kao što smo već rekli, susret Sarajevo - Zrinsjki igra se na stadionu Rođeni za četiri dana, a u pitanju je utakmica 20. kola, prvog u proljetnom dijelu sezone. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
A da malo sjasete sa fk sarajevo? Nema smisla ljudi zaista. Svaki dan neki članci i pljuvanjem o klubu. Zašto? Pozadina je?
3 0
nakopitam
Sarajevo bi trebalo otvoriti ONLY FANS stranicu sa mirvah i ajlah. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi