11

Komentari (11)

SarajFK
Glupan, jebbo ga hadzic i duduk
zak84
Dudicu noga danas.... Seljacino idi na pirotu majmune jedan
Hadzija123
Ma moj drugovi i sugradzani nema nama naoretka ni Zelji ni Sarajevu dok god je ova struktura u savezu,Zrinjski ne odstupa toliko koliko vi zamisljate od ostatka lige sve je to u 5 deka sto bi se reklo ali tako vam je to kada vam HDZ i Dodik preuzmu savez,ne mozes ti prtiv ljudi u crnom.
Husrefbeg22
ja mislim da im se smanje place za lose rezultate imali bi motiv. Cuj nejmaju motiva? Ako nejmaju mogu odmah ici iz kluba. Trcanje je danas glavno u fudbalu. Ako se ne trci nejma ni rezultata. I treba igrati igru da se ne primi gol. Ako budemo krenuli za gol vise: izgubit cemo.
Marli30
Trpaj malo Cape****.
StarmoBregza
Dovest ćeš Bjelovarsko međugorskog lopova u svlačionicu da im j. m.?
Ljacmu1
Igrači moraju imati motiv u svakoj utakmici. Pogledaj Zrinjski; igrač dobije zadnjih 5 min i u njima daje maksimum. To je pravi mentalitet. Možda da dovode igrače za realna primanja jer ni po čemu nisu 3-4 puta bolji od prosjeka lige.
pjanke.sa
Ko je tebi rekao da mi placamo igrace 3-4 pita vise od drugih? Vi navijaci ostalih klubova nikada necete shvatiti pritisak na igrace Zelje i Sarajeva na svakoj utakmici jer nikad nijedna ekipa nece dostici toliku popularnost i toliki broj navijaca. Raznoraznih. -0 puta je teze motivisati takav tim
user1655831611
Široki će dobiti??
Edin Merlin
Dovedite stopere tupani futavi,primamo golove ko djeca…!
Hordas_00
Za Vedrana ****t listicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.