FK Sarajevo od večeras u karantinu?

Bordo klub želi mir

FK Sarajevo od večeras u karantinu?

M. Šljivak

FK Sarajevo danas će u Butmiru odigrati prijateljski meč protiv FK Sloboda.

Meč između bh. prvaka i tuzlanskog tima zakazan je za 17:30 sati, a nakon ovog susreta vrlo je moguće da će kompletan tim bh. šampiona u karantin.

Klub se trudi minimizirati sve aktivnosti radi pandemije. Tako se ozbiljno razmatra mogućnost da kompletan prvi tim bude u karantinu u koji bi otišli nakon utakmice sa Slobodom.

Karantin bi trajao nekoliko dana, a nakon toga bi se nastavile planirane aktivnosti, prijateljske utakmice i pripreme za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je, podsjetimo, odigralo do sada pripremne duele protiv visočke Bosne i Goražda u kojima su ostvarene pobjede.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi