Bordo tim otišao na pripreme
Foto - FK Sarajevo

Radit će u Hercegovini

Bordo tim otišao na pripreme

M. Šljivak

FK Sarajevo otputovao je u Ljubuški gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak sezone.

U Ljubuški su otputovali sljedeći igrači: Dizdarević, Kanurić, Šahinović, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, Ramić Tarik, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Ališah, Islamović, Ševelj, Palić, Dupovac, Trako, Kobiljar, Suljić i Ramić Irfan.

Bordo klub u narednim danima očekuje dolazak i opravdano odsutnih igrača, a tim s Koševa u Hercegovini ostaje do 28. januara.

U ovom periodu Sarajevo će odigrati dvije pripremne utakmice. Prva je na rasporedu 22. januara protiv NK Ljubuški, a četiri dana kasnije slijedi meč s NK Grude.

Podsjetimo, FK Sarajevo je nakon prvog dijela sezone na četvrtom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine s 28 osvojenih bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Husrefbeg22
Zar se nisu onoga kanurica (rupa na golu) kurtalisali? Mozda je i vrijeme da se Ahmetovic penzionise, neka mladi igraju.
3 0
nedoni46
Bar 6 7 ne treba da bude na ovom spisku kad budu na ljeto isli.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi