Nihad Mujakić ponovo u Sarajevu!

Potvrdio Kortrijk

Nihad Mujakić ponovo u Sarajevu!

E. Ganibegović

Nihad Mujakić novo je pojačanje FK Sarajevo.

To je na svom Twitter nalogu potvrdio njegov dosadašnji klub Kortrijk.

"Posudba Nihada Mujakića u Waasland-Beveren je prekinuta. On se vraća u svoj matični klub, FK Sarajevo", stoji u kratkom saopštenju Kortrijka na njihovom zvaničnom sajtu.

Podsjetimo, Mujakić je dijete Sarajeva, a u Kortrijk je otišao 2019. godine. Bio je na posudbama u Sarajevu, Hajduku i Beverenu, a sada je došao red na konačni povratak na Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sačekajmo da i FK Sarajevo zvanično potvrdi transfer, kako bismo znali i detalje ugovora koji će potpisati bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Mujakić se vraća u klub u kojem je proživio i najljepšte trenutke u karijeri, s obzirom na to da je 2019. godine osvoji duplu krunu osvojivši trofeje u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_admirr.x
Vidimo se na tusnju uhljupe
0 32
zgembo.popuslic
Jel do novinara i loseg prevoda il je neka zvrcka u pitanju, "POSUDBA Nihada Mujakica je prekinuta i on se vraca u maticni klub..." Kolko se sjecam pricalo se da je prodat za nekih milion eura ili maraka, nije bilo nikakve posudbe. Al znajuci da je Tan bio vlasnik i Sarajeva i Kotrjika ne bi me cudilo da su neku zvrcku napravili i oprali pare u smislu napisi da je prodaja a ustvari bice posudba ili nesto u tom fazonu
2 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi