Ubrzo je nastao haos: Rumuni objavili video pogotka protiv FK Sarajevo, očekuje se 'ključni' video

Meč u Antaliji je prekinut vrlo brzo

Ubrzo je nastao haos: Rumuni objavili video pogotka protiv FK Sarajevo, očekuje se 'ključni' video

S. Mlaćo
Neslavno je završen današnji meč između FK Sarajevo i rumunskog kluba Poli Iasija. Naime, Rumuni su prvi poveli, a onda u 17. minuti nemile scene.

Nakon jednog grubog faula došlo je do fizičkog obračuna nogometaša dva tima, ali i onih sa klupe. Prema dostupnim informacijama nastao je pravi haos, te scene koje svakako ne želimo gledati.

Rumuni su poveli u današnjem meču, a sada su putem svoje stranice objavili i jedini pogodak.

Bila je to akcija po lijevoj strani, slabo je reagovala odbrana Sarajeva, a Hlisteija je lako pospremio loptu u mrežu.

Cătălin Itu a marcat golul echipei nostre în minutul 7 al meciului cu FK Sarajevo. Cătălin Hlistei i-a pasat decisiv....

Posted by FC Politehnica Iasi on Wednesday, February 15, 2023

Rumuni su u opisu videa ponovo naveli da je došlo do prekida zbog sukoba igrača, te da su iz njihovog kluba odlučili da se meč neće nastaviti kako ne bi rizikovali moguće povrede igrača. Svi se nadaju da će objaviti i video početka incidenta.

Oglasi

Ubrzo nakon toga na Instagramu se oglasila i direktorica FK Sarajevo, Ajla Alimanović, koja se kratko oglasila.

"Ponosna do neba", objavila je direktorica Sarajeva Ajla Alimanović uz fotografiju igrača Sarajeva i objašnjenje da je meč protiv Poli Iasija prekinut.

Bordo klub se u Antaliji nalazi još od 31. januara, a odigrali su i tri prijateljske utakmice.

Prvi protivnik bio je ukrajinski Minaj kojeg su pobijedili sa 2:1 nakon preokreta, a nakon toga uslijedio je poraz od Shakhtara sa 4:0. Treći protivnik bila je Riga koja je protiv Sarajeva slavila sa 2:1.

Bordo ekspedicija se za vikend vraća kući, a zatim će ugostiti Zrinjski u prvom kolu nastavka sezone. Kako je SportSport.ba i najavio, taj meč će biti odigran na stadionu Rođeni u Mostaru.

Sarajevo će u Mostaru odigrati i derbi sa FK Željezničar, a zatim je planiran povratak na stadion Asim Ferhatović Hase.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ovaj gol greska desnog beka 100% ako ovako budemo igrali, nabusice nas svak zivi.
0 0
MSOZ101
Dalari promaha u glavi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi