12

Komentari (12)

SarajevoFC
Nista ovo nama ne znaci jer su se dobro ispromasivali a mogli su isto tako i pobjediti. Nasa igra ne obecava, tesko ce ovo ici. Nadam se da nisam u pravu.
pjanke.sa
Ja se slazem da nam ne valja igra ali opet super smo igrali u odnosu na ligu. Vidjecemo sutra protiv Veleza jesu li se malo uigrali
SarajevoFC
Nama fali utakmica. Amaw to radi pametno i jednostavno. Izivljava se na malima, podize atmosferu I samopouzdanje ekipi i naravno, uigrava ih. Mislim da je tu greska.
1946
SAD IL NIKAD,zapeti da na poluvremenu izdisu, ne sjećam se kad nam se ukazala bolja prilika i protivnik!
Rajvosa2019
Ni u nasoj igri ne cvataju ruze, odbrana labava - igra prema naprijed bez ideja- mi se trebamo koncentrisati na nas ne na njih - ipak mislim da ce mo ih uzeti, nek bude 1:0 samo da prodjemo dalje
bistrik87
jest al su odmarali dio ekipe, mada su svakako losi u prvenstvu, kako god, mogu se proc bit ce gutavo
DadiG
Neka se rezultat ponovi u srijedu a golove može i Kovačević davati
Adnanos
Neka Sarajevo prodje pa makar se utakmica i neigrala
DadiG
pjanke.sa
Suti kone bi nam kosu pocupale da se ne odigra utakmica. Svakako su se, pogotovo poslije ovog veceras, opet uvukli u misije rupice.
DadiG
Meni još draže kada se one nerviraju. Otapa im se šminka
pjanke.sa
A joj jos im se pocelo itekako odbijat od glavu kad za****vaju...a sta je tu je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti