FK Sarajevo pomno prati, novi neuspjeh Dynama u domaćem šampionatu

Tim iz Bresta poražen na domaćem terenu

FK Sarajevo pomno prati, novi neuspjeh Dynama u domaćem šampionatu

Fudbaleri Sarajeva su uspješno preskočili prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a u drugom pretkolu će igrati protiv bjeloruskog Dynamo Bresta.

Ekipa Dynama je u prvom pretkolu pokazala da se sa njim nije šaliti pošto je sa 6:3 savladala i izbacila Astanu.

Utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dynama i Sarajeva bi se trebala igrati 26. augusta u Brestu. Dakle, već za pet dana.

Iako je nedavno savladao Astanu, Dynamo je danas pokazao da njegova forma i dalje "varira" što su odlične vijesti za FK Sarajevo.

Naime, Dynamo je vezao drugi poraz u šampionatu Bjelorusije. Danas je Dynamo u okviru 22. kola na svom terenu ugostio Belshinu koja se bori za opstanak i upisao poraz rezultatom 1:2.

Povela je Belshina preko Rekisha u 41. minuti da bi Dynamo poravnao u 53. preko Yuzepchukha. Ipak, gostima je pobjedu donio Kovel koji je za konačnih 1:2 pogodio pola sata prije kraja utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Ni u nasoj igri ne cvataju ruze, odbrana labava - igra prema naprijed bez ideja- mi se trebamo koncentrisati na nas ne na njih - ipak mislim da ce mo ih uzeti, nek bude 1:0 samo da prodjemo dalje
10 0
DadiG
Neka se rezultat ponovi u srijedu a golove može i Kovačević davati
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi