Navijači na Koševu znali su da nagrade spektakularnu partiju igrača Sarajeva

Gromoglasni aplauzi i pjesma

Navijači na Koševu znali su da nagrade spektakularnu partiju igrača Sarajeva

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva danas su odigrali fantastičan meč i razbili goste iz Posušja.

Duel 23. kola Premijer lige protekao je u potpunoj dominaciji Sarajeva, čiji su igrači zabili šest komada i slavili sa 6:0, čak iako su kod 1:0 ostali bez iskusnog štopera Amera Dupovca koji je dobio direktan crveni karton.

Dal Varešanović je postigoa dva gola, po jedan Anel Hebibović, Darko Lazić, Hamza Čataković i Asmir Suljić, a svakako vrijedi istaknuti i partiju Daniela Avramovskog, koji je imao tri asistencije.

Bordo tim je ovom pobjedom napravio pritisak na trećeplasirani Borac i nastavit će potjeru za pozicijama koje vode u Evropu, dok istovremeno želi osvojiti Kup.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Sarajeva znali su da nagrade svoje ljubimce za sjajno izdanje gromoglasnim aplauzima, ovacijama i pjesmom po završetku utakmice.

Slijedi pauza zbog reprezentativnih nastupa, a 2. aprila Sarajevo će gostovati u Trebinju ekipi Leotara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mingiling
?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi