24

Komentari (24)

visokohz
Sretno Šaha...
user1676114259
Cuj dobio klub, hahahahaha. Dobio mirvic u svoj dzep. Doduse i Drzava dok se plati porez.
Drakula
Culer
Još da se jasno objavi visina transfera...
Drakula
Sto Zrinjski u evropi zaradi mi na transferima.
Starigrad01
Ham0
Sta znaci biti u najvecem klubu u drzavi. Jedini nas klub koji pravi milionske transfere. Saha je prosjecan golman za nasu ligu ali kada si u FKS onda cak i takav ode za milion. FK SARAJEVO SVJETLOSNU GODINU ISPRED SVIH OSTALIH U BiH!
CRVENIDJAVOLI1922
Svaka čast za sve ali prijatelju ja mislim da je puno bolje od tih silnih miliona koji dođu u klub kupovat igrače izvan BiH a ne kupovat ove potrošnu robu :Radovic,Zeljkovic,Anđusic evo sad ovoga iz Sloge špic itd.... Jer sa ovim se nemože uradit neki velik iskorak u Europi.
Ham0
Potpuno se slazem sa tobom. Pare se ne ulazu u prava pojacanja. Milion promasaja je napravljeno i nista se nije naucilo iz gresaka.
Chesa
Sretno Šaha ?
user1676370670
Brate ko ti je menadzer daj da mu popusim....Pa ova rupa od golmana negdje da se proda...Pa 10 puta je s****o Sarajevo ove polusezone....
PRESEDAN
Kova je otišao za male pare a ne ovaj,samo što nas procenti vade!
Kyle8812
Koliko smo dobili za Kovacevica?
Kyle8812
PRESEDAN
Kova otišao za 300€,a dvije klase bio bolji!
Kyle8812
To je to!Samo da nam par igraca prodje dobro u inostranstvu uvijek ce ih kupiti za dobre pare,pa i Dinamo je prodavao maglu za 10 mil eura a ljudi se nisu sastali sa loptom poslije toga.
DDG
Ovo je super vijest iz više aspekata. Kao prvo, uzećemo pare za nekoga ko bi, prema mom mišljenu, trebao na klupu ili na posudbu svakako. Koštao nas je 4 boda samo protiv Borca a njima dao dva. To je 6 bodova i sada bi bilo samo 3 boda razlike. Drugo, klub nastavlja sa koliko, toliko dobrim poslovanjima i prodajama. Treće, ako on ide u Krakow onda ode i Vladan negdje i eto još para.
GuiliDamou
@DDG haj se ti prvo dozovi i procitaj gdje je momak prodat, posto vidim da lupas ko maksim po diviziji… to je pod jedan, pod dva, savjetujem ti da startas od golmanske c licence, sto prije, da ulozis pare u sebe i znanje, i da nam svima u drzavi pomognes oko proizvodnje golmana, jer po tvom komentaru vidim da mislis da se razumijes. Reci cu tebi i svima ovde, Šahinović ima 20 godina, ako si mislio da s 20 godina treba da bude neko ko će učiniti FK Sarajevo šampionom drzave, halal ti qurac!
2 i po miliona smo zaradili od prodaje oba golmana ove godine Elham. Plus transfer Kove....idemo dalje najveci klubeeeee i mangupe
FahrudinKonjHodzic
alsam se naio masnih bureka
DDG
Dabogda ti pozlilo
Ende
Znaci ide kovacevic dalje... Duple pare za Sarajevo
DDG
user1676114259
Pare u dzep mirvica hahshahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.