7

Komentari (7)

zgembo.popuslic
Sve je ovo ok sto pricaju al ne vidim smisao ove press konferencije... samo se prebacuje loptica na one koji nisu tu da su oni krivi tj na Nama i Emira Hadzica a ovi ostali preposteni i predobri al et nije do njih... hajmo vjerovat da je tako al gdje su onda rjesenja, ni rijeci o tome, koji su ciljevi kluba u narednom periodu, kako izaci iz krize, dal nastavit sa kupovinom skupih igraca il se bazirat na akademiju... ni rijeci o pravim problemima nego samo skidanje krivice sa sebe i prebacivanje na drugog kojeg nema da se odbrani
19zfc21
Neam pametnija posla neg slušat nake nesposobne likove koji mogu zajedno pod ruku sa ovim našim Cerićem. BRUKATE KLUBOVE!!
Lavillenie
@pjanke.sa Evo promjenio opet Sarbit na Vico profil malo da zabiberi hahaha jad mali. Ma pjanke ima vas ovdje rega a nacitao sam se svega zadnjih godinu dana zato sad sam docekao nasih 5 minuta da malo bockam
Vico
Ti češ nekog da bockaš sa 7. pozicijom na tabeli Hahahahah
Lavillenie
Ako ovom Kinezu uprava ne salje mejlove kad Sarajevo igra i kako je igrao, Bog me ubio ako bi to on uopste i upratio sam, realno.
pjanke.sa
@Lavillenie realno je samo da ti trebas da gledas svoj propli klub i da se ne sekiras za najstabilniji klub u BiH. Pa desi se i najvecim da se okliznu. Ali propali klubovi se ne vracaju.
Vico
@pjanke.sa Pa ovo je nevjerovatno,
na SVAKOJ objavi sarajeva on nešto komentariše ovolikog kompleksaša i ovoliku opsjednutost prema drugom klubu još vidio nisam..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.