8

Komentari (8)

user1687522641
Sto rece neko ovde,potrose milione a onda realizacija truba. Ako ove godine zaserete ja ne mogu prestat voljeti klub al me utakmice vidjet nece.Ponovo dovodite ne provjerene igrace golmana na kojem se paucina uhvatila.
Trapatoni
Unaprijed znamo da cete sve poderati! To je vase takmicenje posljednjih 5 godina!
Ecosport
Poderat će Rumune, ostalo će se prosut kao i uvijek.
pjanke.sa
Takvi navijaci ne zasluzuju bolje.
Trapatoni
Ma jasta, dovoljno je da volimo Sarajevo i da narednih 50 godina gledamo kako nas piśaju svi redom! E jes mi viśe pun ***** i vas "pravih" navijaca!
pjanke.sa
A nece nas pisat ako im ti i takvi budete jeb avali majke. Bolje i ne dolazite na tekme.
Trapatoni
Pa i necu da dolazim i da se vise nerviram, bez obzira koliko volim. Svake godine potrosimo milione na nekakva pojacanja, a strepim hoce li nas Gosk ili mrtva Sloga iz Doboja pobijediti!
Salkan
Valjda nećemo i ove sezone biti šampioni priprema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.