FK Sarajevo raskinuo saradnju sa Semirom Smajlagićem

Sporazumni raskid

FK Sarajevo raskinuo saradnju sa Semirom Smajlagićem

S. Mlaćo

Fudbalski klub Sarajevo sporazumno je raskinuo ugovor sa napadačem Semirom Smajlagićem. Ovaj mladi napadač priključen je prvom timu bordo kluba na početku takmičarske sezone, a u proteklim mjesecima nije upisao zvaničan nastup za seniore Sarajeva.

Smajlagić je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica i nije se uspio nametnuti stručnom štabu, te je bordo klub uvažio njegovu želju za raskidom saradnje. Smajlagić je rođen 18.9.1998. godine u Zenici, prije potpisivanja ugovora, te priključenja prvom timu on je nastupao za selekcije Akademije FK Sarajevo.

"Našem već sada bivšem članu želimo puno sreće u nastavku sportske karijere", istakli su iz FK Sarajevo.

Smajlagić će prema nezvaničnim informacijama karijeru nastaviti u slovenskoj Gorici. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi