31

Komentari (31)

sloboda1919tz
rosenborg sarahevo moze proci a aki bude bate teska situacija u svakom slucaju sretno pozzziz tz
ljoze01
Imaju sanse 50% za prolaz, al' teško će biti.
DaRepliciram
jebem li ti dijete
ArminA
Zasto mu psujes dijete? Covjek je upravu. Treba realan biti i ne zanositi se puno. Hladne glave uci u utakmice i pokusati napraviti historijski rezultat.
Keno
Sta mu psujes djete sleljoberu jedan
GospodinIzSarajeva
Da repliciram aj odjebi majmune sto mu psujes djecu
ljoze01
Ma nek psuje ko ga jebe
Benjamingst
DaReplicaram... navijam za Sarajevo volio bih da prodjemo dalje, ali bice tesko. Psovati nekome dijete?
pipun
Pubertetlijo jebem ti uciteljicu
teddy sheringham
Ovi koji tvrde da je Bate, odnosno Rosenborg lagan, premostiv protivnik, veze o fudbalu nemaju.
Sa1946
Niko ne kaže da je lagan, ali su protivnici koje realno možemo proći. Neće ti niko skinuti gaće i reći guzi koliko hoćeš.
Izzy
Ahhahahahahahaa????????
teddy sheringham
Realno ne možemo. Izgleda da nisi svjestan koji je jaz između FKS i ekipa koji konstantno igraju po evropskim takmičenjima. Govorimo o ekipama koje su vrh, top fudbala svoje zemlje, koji imaju iskustvo, organizaciju, ulažu milione u igrače, infrastrukturu, itd.
pipun
Em neatraktivne ekipe em zajebane
Sa1946
Brate izbacivalo je Sarajevo i veća imena od ovih, a ovi ti ne igraju konstantno po evropskim takmičenjima, ni Rosenborg ni BATE nisu ono što su nekad bili. Celtic je daleko jači protivnik od ovih, pa smo i protiv njih dobro odigrali
teddy sheringham
Celtic je došao u Sarajevu direktno na tekmu, bez treninga. I nisu nas podcijenili. Ekipa koja je promijenila pola svog rostera. Da bi izbacio Bate ili Rosenborg, moraš igrati sjajno svih 180 minuta, a ne 25 kao protiv Celtica. Bate je prvak Bjelorusije od 2006 godine. Dakle 13 godina u nizu ima iskustvo igranja Evrope. Rosenborg je prvak Norveške 6 od 10 zadnjih sezona. A zadnje tri godine je igrao grupnu fazu EL. O čemu dakle pričamo?
Sa1946
Brate haj ti navijaj za Slaviju, manje ćeš se sikirat'
Mu'min Juventino FKS
Kakva su telad naovon portwlu strasni. Kako seltik moze bolji biti od batea majmuni jedni. Ravnopravna dva kluba, skotski fudbal je davnih dana propao. A protiv rosenborga ipak imamo sansi kojeg ce bate da ubijw
Đuka
Sa1946
Ma realno može se Sarajevo nositi sa oba
velez mo
BITNO JE BILO IZBJECI SELTIK,KARABAK,MARIBOR,PO MENI JE SARAJEVO U EGALU SA OVIM EKIPAMA,BATE NIJE NESTO,A NI ROZENBORG BAS SAM I NEDAVNO GLEDAO BEZVEZE EKIPA,SRETNO PITARI OVO SE MOZE PROCI
hopcuphopa
Ove koje ti nabroja ce svejedno proci dalje u lp,a njijovi protivnici su dosta losiji od ova dva tako da nema logike ovo sto napisa.
velez mo
MA DOBRO DRUZE,NI BATE A NI ROZENBORG NISU NEKE EKIPE,MOZE SE TO PROCI,PRELETIO SAM NABRZINU UPRAVU SI,SRETNO
konjnakvadrat
Daj Bate da se igramo
Ende
Pa ima li vecih pehova od Sarajeva
bistrik87
Ocemol ikad srece imat u zdrijebu, opet najtezi, pa Bog te, ovo je sve namjesteno
nemozetako
Uz igru kao protiv Celtica u skotskoj imate sigurno velike sanse da prodete dalje. Ne ocajavajte odmah neg stisnite gas i borite se. Imate podrsku iz Mostara.
Klackalica
Malo je cudno kad LUCKY looser spominje srecu, a zavrsili u trecem pretkolu bez ikakve borbe :/
ArminA
Klackalica zar nisu osvojili prvenstvo? Pa kako onda da su bez ikakve borbe dosli do treceg pretkola? Saberi se ,budi kul .
Klackalica
A nema klubova koji su osvojili prvenstvo, a ipak igraju i drugo pretkolo EL? Znas li uopce da ga preskaču jer je par Celtic-Sarajevo izvucen kao lucky looser, a ne zato jer su osvojili ligu? Na drugo pretkolo sam ciljao s ovim 'bez borbe', ne opcenito
Benjamingst
Nemozetako, treba igrati brzo, puno trcanja po terenu da bi se nesto uradilo narednoj utakmuci. Obadvije ekipe igraju brze od nas. Nadam se prolazu ali bice tesko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.