Husref Musemić: Nebojša Gavrić me prijatno iznenadio

Trener FK Sarajevo

Husref Musemić: Nebojša Gavrić me prijatno iznenadio

M. Šljivak

Husref Musemić zadovoljan je pobjedom na otvaranju sezone protiv Zrinjskog.

Bordo tim je pobijedio sa 1:0, a Musemić je o utakmici rekao:

"Znali smo da ispred sebe imamo kvalitetnu ekipu. Imali su mogućnost da odmaraju ekipu u Evropi. Sve češtitke mojim igračima, borili su se izborili. Imali smo puno problema, ali takvim situacijama se nešto poztivno desi", rekao je Musemić i nastavio je:

"Prepustili smo im svjesno sredinu terena Zrinjskom, jer smo znali da su svježiji i da se s njima u tom segmentu ne možemo nositi. Imala su oba tima šanse, zabili smo gol, a nakon toga smo se morali malo vratiti. Najbitnije da smo pobijedili i sada imamo malo vremena da se odmorimo".

Ističe da je suludo bilo šta nakon jednog kola prognozirati...

"Imamo jako puno utakmica i suludo je bilo šta prognozirati za nastavak sezone. Evropske utakmice mnogo troše i iz toga moramo izaći što odmorniji. Oba kluba imaju visoke ambicije i žele biti najbolji, svako ko vodi klubove, zna da mora pokušati da bude najbolji", istakao je on.

Poseebno je zadovoljan Gavrićem i Đokanovićem...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam da Đokanovićem i Gavrićem. Gavrić me prijatno iznenadio, on se digao, bio je u lošem stanju kada je došao. Đokanović ima sjajne predispozicije, samo da ostane zdrav".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Gavric djeli lopte kao Pirlo
17 0
MSOZ101
Sve na stranu ali kad dodju kvazi suparnicki navijaci pa kao hejtaju nesto. Sarajevo je najbolji Bh klub tako da ako nemate nesto pametno i korisno prigovoriti bolje sutiti. Na opaske malenih ne treba obracati paznju oni su sprdnja sami po sebi.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi