12

Komentari (12)

Reprezentativac
Ne vidim logiku u igracu iz Backe ili odakle vec, 27 godina... ne kazem da mozda nije kapacitet da igra sobro u FKS ali realno, nit je reprezentativac, nit ga mozes dobro prodat, nit je mlad...
VelaHavle
Ista prica je bila za Stanojevica, koji je sada najvazniji igrqc Sarajeva
bistrik87
pola miliona mu cijena na transfermarketu
Analiticar
Usref nastavlja dovoditi igrace za novce. DIVOVI hahahahahahahahahahahahahahahahaha
bistrik87
Analiticar
Niko nema ni priblizno dobru ekipu kao oni. Napisao sam to zbog usrefa kojeg dizu u legendu a on zaradjiva na dovodjenju menadzerskih igraca.
VelaHavle
Sranjeliticaru, jbmo ti ja i Husref mamaru
Analiticar
Ti bi psovao a? JEBEM TI SVE POBIJENE U RATU! OD NAJMLADJE BEBE DO NAJSTARIJEG CLANA UZE I SIRE OBITELJI. ISTO TO JEBEM ODMINISTRATORIMA OVOG PORTALA JER VAM DOZVOLJAVA UVREDE I PSOVANJE!
Meho86
Uskoro ce Sarajevo postati B selekcija Srbije
Dobojlija
A uskoro ce zeljo biti sipak od kluba
MSOZ101
Sva sreca pa vi niste napisali " zamjena za Stanojevica ", Milos je toliko posla odradio da ovaj ako uradi 70% bicemo prezadovoljni
VelaHavle
Milos je zadnji vezni, ovaj centralni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.