Sportski direktor Sarajeva o prelaznom roku, Hasiću, Ziljkiću, Akademiji, kritikama...

Ibričić: Znali sam gdje dolazimo i znamo cilj, a rano je da nam sude jer ništa ne može preko noći!

11

Komentari (11)

Ham0
KAPA DO PODA ZA OVU IZJAVU: “ Gdje oni rade? Kući i daju intervjue.” PREPOZNACE SE U NJOJ GOVVNA KOJA PLJUJU I JEDVA CEKAJU KIKS SARAJEVA!
user1677490484
Samo mahali ne dajte u klub. Puna podrška Predsjedniku, Ibričiću i Rozmanu.
Ecosport
Šta ste bola izvukli maksimum, pa Klafurić došao u Velež prije par mjeseci i završi ispred vas. Hahahahahaha hajde rumeni nemoj se provaljivati. Najavljivali ste svašta nešto na početku sezone i evo za novu godinu ste na 4. mjestu. Trenutno izvan evropskih takmičenja.
limvotemirvah
Ne zalijeci se lafe. Vidjecemo gdje ce ko na kraju zavrsit, pogotovo nakon sto povucemo Gulija sa posudbe i pokupimo vam najbolje igrace, kao i uvijek sto radimo ;)
FahrudinKonjHodzic
bit cete prvaci vise nikad a mozda nitad nemate pojma djevamje mutavi djeno
limvotemirvah
100% podrska za Ibru i Rozmana, ali nema se niko pravo ljutiti sto ocekujemo vise od cetvrtog mjesta. Najskuplja ekipa ikad u PLBiH, apsolutno sve uslove imate. Cetvrti bi bio i Husref (ne simpatisem ga) sa 3 puta jeftinijim igracima. Ne odbijajte kritiku, sve je ovo dobronamjerno. Nedopustivo je da budemo iza vlastite filijale, da prosle sezone zavrsimo iza ugasenog Zeljkana, da nas Lazni Mostarci raskuju u subotu. Sa Mirvicevim ulaganjima, moze i mora bolje. U pamet!
Kakvi ba vi i vaše mišljenje vi niste Pitari vi ste picke samo lagano Šefe i za tebe Ibričiću vazi samo lagano pustite kvazi navijače sto dođu samo kad je karta džabe.
limvotemirvah
@storm_ Ko mi, vi? Sta pricas? Po godinama ti vjerovatno otac mogu biti, na Kosevu redovan od kasnih 1980ih.
Ham0
Dok ti pominjes usrefa koji je za par stoja u klub dovodio momke koji se niti ne bave fudbalom, sve je jasno.
Još veća tuga da čovjek od pedeset i nešto godina sjedi za tastaurom i ostavlja komentare idi bolan unučad čuvaj i mani se tastature.
user1676648256
Samo dobijate vi na vremenu rumenko koju platu da uzmete ti i Rahman
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.