U Mostaru su sinoć bili i predstavnici FK Sarajevo: Imali su šta zabilježiti...

Posušje je napravilo veliko iznenađenje

U Mostaru su sinoć bili i predstavnici FK Sarajevo: Imali su šta zabilježiti...

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

Zrinjski je sinoć razočarao svoje navijače protiv Posušja.

Gosti su slavili 1:0, te zadali težak udarac svom aktuelnom prvaku koji nema vremena za odmor.

Već u subotu Plemiće očekuje novi derbi, i to na Koševu protiv FK Sarajevo.

Sarajevo je u nizu od četiri utakmice bez poraza, tačnije tri pobjede i jedan remi, te se očekuje sjajna atmosfera na najvećem bh. stadionu.

Navijači Sarajeva vjeruju da njihov tim može do punog plijena protiv Plemića, a da u bordo taboru ništa neće prepustiti slučaju potvrdili su i sinoć.

Fotograf SportSport.ba je zabilježio predstavnike FK Sarajevo Pod Bijelim Brijegom, a radilo se o tim menadžeru Mustafi Beridanu, te jednom od pomoćnika šefa struke Simona Rožmana.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Na licu mjesta su željeli analizirati subotnjeg protivnika i sigurno su mogli biti zadovoljni, jer je Zrinjski se pokazao u veoma lošem izdanju i na Plemićima je veliki pritisak pred subotu, a spominje se čak i raskid saradnje sa šefom struke Krunoslavom Rendulićem.

Kada je FK Sarajevo u pitanju, sa Koševa su jučer potvrdili da je veći dio tima imao stomačne probleme, ali da su sada svi spremni.

"U prošloj sedmici prvi tim je zahvatio stomačni virus, koji je zahvatio čak 80% igrača. Ove sedmice opet su svi u full trenažnom procesu i za sada su svi oporavljeni.

S druge strane, nemamo sportskih povreda i svi se pripremaju za naredne izazove", istakao je Marevac.

Niko od igrača bordo-bijelih nema suspenziju i svi su na raspolaganju za iduću utakmicu protiv HŠK Zrinjski koja je na rasporedu u subotu, 16. septembra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod prijetnjom suspenzije su Muharem Trako i Marin Aničić koji imaju po dva žuta kartona, dok po jedan karton od ranije imaju Almedin Ziljkić, Mario Vrančić, Muhamed Buljubašić, Mirza Mustafić, Adalberto Peñaranda, Francis Kyeremeh, Muhamed Šahinović, Amar Beganović i Daniel Avramovski.

Meč na Koševu igra se od 20:45 sati, a službena lica još uvijek nisu određena.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MosaNjazri
Bar su oni navikli kako je gledati lošu igru,navikli su godinama svi iz Sarajeva.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti