Općina Centar usvojila prijedlog o učešću u projektu

Stadion "Asim Ferhatović Hase" ipak će dobiti novi teren

15

Komentari (15)

CeZenicaLik
Sad kad budete igrali na Bilinom Polju znacete koji je stadion najbolji i najljepsi
Jugjesamojedan
Ni blizu najljepšeg, klupe sve izblijedile, niste ih promjenili od 96'
posto_tad_nisu_postojali
Slabo se održava Bilino, ali ima potencijala
Tas14
Super pocetak, ali jos trebamo renovirati atletsku stazu i oko stadiona obavezno
pjanke.sa
Svi zeljovci i ostali mrzitelji najveceg kluba u BiH neka se dobro napuse.
Ecosport
Nema potrebe to govoriti. Meni je izuzetno drago što će se ovo desiti. To se treba što prije desiti na svim stadionima premijer lige i prvih liga. Jedino tako nam fudbal može napredovati. Nakon ovoga trebaju svi stadioni renoviranje kako bi svi mogli svoje evropske utakmice igrati na svom stadionu. Danas kad sam pročitao da se nećkaju oko odobravanja, nije mi bilo dobro. Pa savez obezbijedio 2 miliona, a da opština ne može 500 hiljada. Sramota bi bila. Tan i Mirvić bi trebali malo odrijesiti kesu i napraviti nešto na stadionu, neke radnje, markete i slično. Dobra vijest za BH fudbal.
pjanke.sa
@Ecosport ovo sam napisao radi komentara danas na tekst ovdje gdje su svi mislili da Opstina nece da plati i da ne treba da plati 500k za obnovu terena. Slazem se definitivno da Ismir i Tan trebaju da uloze dodatno u stadion, za mozda jos jedan veci LED display ili cak dva i da se ulaze od strane FK Sarajeva non stop u cistocu stadiona, WC i ostale prostorije…svlacionice itd itd … Svakako samo mi igramo tu, ideja Gradskog stadiona da moze Opstina da iznajmljuje kome hoce i zaradjuje je umrla davno.
posto_tad_nisu_postojali
Prvo, ne znam što željovci, pa to je gradski stadion. Drugo, kakav bolan najveći klub u BiH haha
NED1987HzSA
ABd da nam se reprezentacija vrati na Koševo, kad se uradi teren biće to ubjedljivo najbolji stadion u BiH!
pjanke.sa
Davno je brate moj trebalo napraviti radnje okolo stadiona + mozda hotel iza Sjevera da stadion bude samoodrziv nego glupani u Opstini se svadjaju i nesposobni su da ista zavrse. Da su dali Tanu koncesiju na 100 godina napravio bi haos gore.
NED1987HzSA
@pjanke.sa brate sa Mirvićem i Hadžićem ćemo imati napretka iz godine u godinu, otjerali smo onu kurawu, ona je najviše kočila, možda bi se i ranije uradilo nešto pozitivno da nije bilo Bulje
TTV.KenyTB
kakav kume najbolji stadion,2022 ev 23 na pragu vama još uvijek ljudi kisnu na tribinama o ćemu ti pričaš
pjanke.sa
@NED1987HzSA slazem se da cemo sa Ismirom napraviti velike stvari. Treba samo jos malo strpljenja, ali mislim da vec od ove godine cemo biti vrlo kompetitivni za oba pehara. Samo naprijed!
posto_tad_nisu_postojali
Možda najbolji, ali najljepši...to će se već teško postići zbog samog lavorskog izgleda stadiona kakve su nekad pravili nažalost
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.