6

Komentari (6)

papagaj
Zašto lažete, ispitujete živce vaših navijaca
nakopitam
Hahahahahahaha tačno je Ajlah veća i od bivseg FKS i od Hordi zajedno.
rabodimis
Tacno je da si ti najveca pizdurina na ovom portalu. Tacno je da se redovno iz podruma javljas, dobro sakriven... Tacno je da bih sad 100km dao samo da saznam ko si..
nakopitam
Sidji do grada dacu ti ja 200 i vodicu te kod vasega seja na veceru prije nego te izkaram
Qwertz1
Ova objava izazvala je mnogo pažnje i reakcija, a navijači Sarajeva s pravom su se zabrinuli i zapitali da li to znači da se klub nakon 1949. godine seli iz Titove 38/b. Pa vi ste stvorili zabrinutost kod navijaca, vrhunac novinarstva je da objavis vijest zbog instagram storya HALOOOOO JESTE LI VI NORMALNI ??
pjanke.sa
Hajde sto su ovo polu-novinari, ali stvarno ova zena nije dorasla da vodi Tuzla City a kamoli FK Sarajevo. To se mora promijeniti brzo. Pa eno i Sabrina se pokazuje kao sposobnija, suti i radi i dovede VRLO zanimljivog trenera u Slobodu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.