Ozbiljna lica i maksimalan fokus: Mirvić i Alimanović bodre igrače Sarajeva na treningu

Posljednja provjera pred sutrašnji meč

Ozbiljna lica i maksimalan fokus: Mirvić i Alimanović bodre igrače Sarajeva na treningu

Endin Čaušević

Sarajevo sutra igra protiv gruzijskog Torpeda revanš utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige na Koševu gdje su izabranici Mirze Varešanovića odradili posljednji trenig pred meč, a na stadionu su bili i čelnici bordo kluba.

U prvom meču koji se igrao prošlog četvrtka u Kutaisiju rezultat je bio 2:2 iako je Sarajevo propustilo veliki broj šansi u prvih pola sata meča.

Torpedo je to znao da kazni i u dva navrata je imao prednost, no Sarajevo je uspjelo da dođe na kraju do remija. Jasno je da je bordo klub i sutra favorit, te nas sigurno očekuje itekako uzbudljiva utakmica.

Iz tabora gruzijskog Torpeda najavljuju da idu na pobjedu, no sigurno je da će igračima Sarajeva to samo dati dodatni motiv da pobijede i plasiraju se u drugo pretkolo.

Nakon press konferencije na kojoj su bili Mirza Varešanović i Almedin Ziljkić u 21 sat počeo je zvanični trening Sarajeva pred sutrašnji meč.

Oglasi

Na atletskoj stazi stadiona Koševo vidjeli smo i zanimljiva lica, a podršku igračima i na treningu odlučili su da pruže čelnici kluba.

Predsjednik Sarajeva, Ismir Mirvić, došao je da isprati trening i igračima Sarajeva pruži podršku pred sutrašnji revanš, a u njegovom društvu je bila i direktorica bordo kluba Ajla Alimanović.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Interes za sutrašnju utakmicu je ogroman i sigurno je da će Sarajevo s tribina Koševa imati veliku podršku svojih navijača u borbi za plasman u narednu rundu Konferencijske lige.

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Torpeda igra se sutra s početkom u 21 sat.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LedeniTuzla
Sreca ne igraju protiv Igmana
2 0
user1681500506
Cuj atletska staza ono njiva obicna sta uradise ljudi sa stadiona
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi