Sarajevo odradilo posljednji trening pred Torpedo, očekivanja su drugo pretkolo

Sutra meč protiv tima iz Kutaisija

Sarajevo odradilo posljednji trening pred Torpedo, očekivanja su drugo pretkolo

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

Izabranici Mirze Varešanovića odradili su posljednji, zvanični trening, pred utakmicu protiv Torpedo Kutaisija u drugom pretkolu Konferencijske lige.

FK Sarajevo sutra na Koševu igra revanš meč prvog pretkola Konferencijske lige protiv Torpedo Kutaisija nakon što je prije šest dana utakmica u Gruziji završena rezultatom 2:2.

Momci koje s klupe predvodi Mirza Varešanović večeras su na glavnom terenu stadiona Koševo odradili i zvanični trening pred ovaj meč.

Trenirali su bordo momci u terminu sutrašnje utakmice (21 sat) što je svakako još jedan plus jer se isti vremenski uslovi očekuju i za 24 sata.

Svakako je vrlo bitno da je atmosfera na nivou, te u taboru bh. tima sutra očekuju dobar meč i prolazak u drugo pretkolo.

Ekipa Torpeda je sada mnogo poznatija bh. predstavniku nakon odigranog meča u Kutaisiju i sutra je Sarajevo favorit za prolazak dalje.

Utakmica Sarajevo - Torpedo igra se sutra na Koševu s početkom od 21 sat, a očekuje se preko 10.000 gledaoca.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U slučaju prolaska u drugo pretkolo, Sarajevo će igrati dvomeč protiv kazahstanskog Aktobea. 

Ekipa Borca je već u drugom pretkolu gdje je očekuje dvomeč protiv bečke Austrije, dok Željezničar sutra igra revanš protiv Dinamo Minska u Bakuu nakon 2:2 na Grbavici. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakvi su ovo feminizirani treninzi, trckaranje? Sta mi kontamo, da cemo ih proci? Da napadamo grupnu fazu? Da ce skretnica klepit Minsk? Previse smo euforicni, previse podcjenjujemo protivnike, glupi bosnjo nikad nece naucit
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi