Slovaci otkrili dio plana FK Sarajevo u Turskoj

Pripreme počinju u sredinom januara

Slovaci otkrili dio plana FK Sarajevo u Turskoj

A. Čaušević

FK Sarajevo je 2020. godinu završio bez poraza u domaćim takmičenjima i na proljeće će biti prvi favorit za odbranu titule prvaka BiH.

Vinko Marinović će svoje izabranike prozvati 11. januara, a dan kasnije će zajedno obaviti i prvi trening.

Bordo tim će bazični dio priprema obaviti u Turskoj, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole. Prije toga će jedno vrijeme trenirati u Ljubuškom.

Jedan od rivala bh. prvaka u Turskoj će biti i Slovan iz Bratislave, otkrio je to slovački klub objavom na društvenim mrežama.

Prijateljski susret Slovana i Sarajeva bi se trebao igrati 30. januara u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim sa Slovanom Sarajevo bi u Turskoj trebalo odigrati još minimalno dva susreta. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hz_033
Sretno !
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi