FK Sarajevo u subotu igra generalku, poznat i rival

Susret je planiran na Butmiru

FK Sarajevo u subotu igra generalku, poznat i rival

S. Mlaćo
Nakon odrađenih priprema u Antaliji, u FK Sarajevo nastavljaju sa pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi naše zemlje.

Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.

Susret će kako je za SportSport.ba potvrđeno iz FK Goražde biti odigran u subotu na Butmiru sa početkom u 15:30 sati, no satnica nije još definisana.

Goražde je nedavno odmjerilo snage sa Željezničarom u Jablanici i slavilo 2:0. Strijelci za tim Darka Vojvodića bili su Đuderija i Karić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Taj meč sigurno je zabrinuo šefa struke Željezničara Edisa Mulalića, a da li će Romantičari sa Drine biti 'tvrd orah' i za bordo momke, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

f0restinho
Goražde biti odigran u subotu na Butmiru sa početkom u 15:30 sati, no satnica nije još definisana. Hahahahahahahaha
6 1
pjanke.sa
Kako cemo protiv Gorazda kad su velikog Zeljnjicara dobiliiii uuuuu prepo sam se vec
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi