FK Sarajevo potpisao ugovore s nova dva mlada fudbalera
Foto: FK Sarajevo

Vrban i Ignatkov potpisali

FK Sarajevo potpisao ugovore s nova dva mlada fudbalera · Zvanično

Eldar Ganibegović

Poznato je da FK Sarajevo ima sjajnu Akademiju. Danas je tim s Koševa potpisao ugovore s nova dva fudbalera.

"Danas su u prostorijama Kluba ugovor potpisala dva talenta - Sergej Ignatkov (2007) i Kenan Vrban (2008)

Radi se o dva talentovana igrača, reprezentativca naše države, te igračima koji posjeduju potencijal za najviše domete.

Ignatkov i Vrban sa U-17 selekcijom putuju za Antaliju gdje će u prijateljskim utakmicama odmjeriti snage sa odgovarajućom selekcijom Walesa.

Akademija FK Sarajevo osigurala je najbolje uslove za rad s omladincima, a njihov napredak rezultat je, ne samo trenažnog procesa, nego i posvećenosti struke u širem smislu.

FK Sarajevo će u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima potpisivanja ugovora najvećih talenata iz sopstvene Akademije", objavio je FK Sarajevo na zvaničnom sajtu.

Oglasi

Ostaje da vidimo da li će ovaj dvojac možda dobiti priliku od Simona Rožmana u proljetnom dijelu sezone na nekoj od takmičarskih utakmica.

Podsjetimo, Sarajevo se u takmičarski ritam vraća za tri dana kada u okviru osmine finala Kupa naše zemlje gostuje u Tuzli kod Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga slijedi i povratak Premijer lige. Bordo tim će 17. februara na Koševu ugostiti Široki Brijeg u okviru 19. kola. 

Što se same lige tiče, Sarajevo je nakon 18 kola na 4. poziciji s 33 boda i realno je očekivati da se klub bori za izlazak na evropsku scenu, s obzirom na to da prvi Borac ima čak 12 bodova više.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Pametno
3 0
visokohz
Sretno momci...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi