10

Komentari (10)

ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
Ecosport
Sad im treba povećat kazne jer su presmiješne ove što su dobili.
juve10
Ovo nema u zapisniku, baš kao što nema ni rasističko vrijeđanje na utakmici protiv Borca, kako mogu kazniti jedne a druge ne?
juve10
Štaviše, protiv Borca imaju i kamere i dokazi, ovo niko čuo nije, mogao je Musa svašta navesti
juve10
Štaviše, protiv Borca imaju i kamere i dokazi, ovo niko čuo nije, mogao je Musa svašta navesti
Ham0
Kolji miletovu gamad jebbo mu vico najmilije
rabodimis
Brate odvadi malo ta klanja ako Boga znas.. Zelimo pravdu i lopove u zatvorima.. Sport je u pitanju..
Ham0
Nije ovdje sport u pitanju brate. U pitanju je cetnicko orgijanje i razbijanje svega Bosanskoga
rabodimis
Ako se spustimo na isti nivo ubice nas iskustvom.. Mora neko brate i naprijed povuc... ako dozvolimo kartelasima da nas uvuku u njihovo blato opet ode sav trud, uzalud.. Mi imamo probleme sa kriminalnim kartelima.. fasizam i "ucviljene" zrtve su samo paravan.. 35 godina.. Politicari, Sud, Tuzilastvo i Policija... Tu je zapelo, da oni rade svoj posao lopovi bi u zatvoru bili do sad.. Mi smo taoci njihovog kukavicluka i nerada.. Nemoj zaboravit da colpa i colpici nisu c*tnici a najgori su od svih.. Od colpica sve pocinje.. PS Mogu oni samo mislit da razbijaju BiH-a.. ;)
Pinglewood
Sad je i jasno zašto su se baš danas pomamili ovi iz Vicinog saveza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.