Sarajevo otputovalo u Hercegovinu, nema dvojice prvotimaca, u autobusu Bodul i Bagarić
foto: FK Sarajevo

Sutra ih čeka novi izazov

Sarajevo otputovalo u Hercegovinu, nema dvojice prvotimaca, u autobusu Bodul i Bagarić

S. Mlaćo

Sarajevo je razočaralo navijače na otvaranju sezone, tri boda sa Koševa odnijela je Tuzla City, a već sutra izabranici Gorana Sablića imaju novi ispit.

U goste će novom-starom premijerligašu Posušju i sigurno će tražiti prve bodove.

U ovom meču šef struke Goran Sablić će moći računati i na novajlije Bodula i Bagarića, koji bi mogli upisati svoje prve minute u bordo dresu.

Još uvijek u timu nema Darka Lazića i Vicka Ševelja zbog problema sa dozvolama, a u kombinaciji za ovaj meč nisu ni Mirko Oremuš te Krste Velkoski.

Nakon jutarnjeg treninga ekspedicija bordo kluba je otputovala za Čitluk gdje će dočekati sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na put su krenuli: Dizdarević, Kanurić, Dupovac, Pidro, Đokanović, Kurdić, Salčin, Palić, Bešić, Varešanović, Dervišagić, Bodul, Bagarić, Fanimo, Cmiljanić, Sušić, Šabanović, Imamović, Trako i Ramić.

Meč na Mokrom Docu igra se od 17 sati, a nema sumnje da će veliki problem nogometašima biti vrijeme, odnosno visoke temperature.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Velkoski i oremus hodaju po gradu. Radne dozvole istekle. Toliko o ljudima iz kluba koji su klub doveli na dno .
4 12
anga
Mogli ste i ovog Kanurica ostaviti... bolje bi Dupovac branio
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije