Razišli se FK Sarajevo i Ivan Jukić

Postignut dogovor

Razišli se FK Sarajevo i Ivan Jukić · Saznajemo

S. Mlaćo

Ivan Jukić u narednom periodu neće nositi dres FK Sarajevo.

Kako saznaje SportSport.ba, bordo klub i Jukić dogovorili su sporazumni raskid saradnje.

Preostale su još sitnice kako bi prekid bio ozvaničen, a Jukić je već u potrazi za novim klubom.

Već tokom priprema te početka sezone dalo se naslutiti da će Jukić napustiti Koševo.

Ovaj rođeni Splićanin nije bio u kombinaciji za duele sa Milsamijem, te prvog kola Premijer lige protiv Tuzle City (1:2).

Jukić je u FK Sarajevo došao u januaru prošle godine iz poljske Korone Kielce, a ugovor je imao do ljeta 2022. godine. Osvojio je jednu titulu prvaka, te tofej Kupa naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nastupao je i za RNK Split, te NK Imotski. Bio je juniorski reprezentativac Hrvatske, a zatim obukao dres mlade reprezentacije naše zemlje.

Podsjetimo, FK Sarajevo u drugom kolu Premijer lige igra protiv Posušja. Susret se igra na stadionu Mokri Dolac u nedjelju sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pjanke.sa
Nisam bas siguran da je ovo dobar potez. Ovaj decko nije dobio priliku, ali imam osjecaj da je dobar igrac. Najgore sto ode u bilo koji drugi klub i polomi se da pokaze kako smo pogrijesili sto smo ga prodali ili nismo produzili ugovor. Ali tako je to, to su mane velikih klubova ;-)
11 7
user1603303812
Tebi Ivane sretno gdje god igrao i neosvrci se na ove ružne komentare od" navijača" kojim je najveci domet navijanja tastatura na mobitelima ,da su ti dali priliku ti bi je iskoristio na najbolji način.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi